Pretparken

Dag tickets vandaag weg

Dag Tickets

Tickets voor pretparken met korting. Bezoek ze allemaal 1 voor 1 met Dag Tickets

Efteling met korting vandaag weg

Efteling

Profiteer van goedkope Efteling tickets met korting. Boek online en vlieg naar de magie!

Efteling – Een wereld vol wonderen

Met recht het drukst bezochte pretpark van Nederland, de Efteling, betovert jong en oud met zijn sprookjesachtige ambiance. Het iconische sprookjesbos, de recente toevoeging van de darkride Symbolica en andere populaire attracties zoals de Game Gallery en Python maken het tot een onvergetelijke ervaring.

Duinrell – Overzichtelijk plezier

Duinrell, gelegen tussen weelderig groen, staat bekend om zijn overzichtelijke opzet en gevarieerde attracties. Het beroemde Tikibad met 16 unieke glijbanen is een grote trekpleister voor bezoekers van alle leeftijden.

Slagharen – Van pony’s tot sensatie

Ooit bekend als Ponypark Slagharen, is het nu een bruisend attractiepark met 30 attracties en opvallende shows, waaronder de Miracle of Lights, een betoverende lichtjesparade gevolgd door een groots avondspektakel.

Walibi Holland – Adrenaline galore

Met een geschiedenis van verschillende namen, is Walibi Holland nu bekend om zijn vele achtbanen en thrill rides. Een paradijs voor waaghalzen die op zoek zijn naar spanning en sensatie.

Drouwenerzand – Voordelig plezier

Drouwenerzand positioneert zichzelf als het meest voordelige pretpark van Europa, met een toegangsprijs inclusief eten en drinken. Ideaal voor gezinnen met kinderen tot 13 jaar

Bespaar op je pretparkavontuur

Een dagje pretpark kan prijzig zijn, maar er zijn talloze manieren om kosten te besparen. Jaarlijkse acties zoals die bij Albert Heijn bieden kortingen op Efteling-entree. Websites zoals vakantieveilingen bieden vaak goedkopere entreetickets dan aan de kassa.

Slimme tips voor een stressvrij bezoek

Kies rustige dagen: Vermijd drukte door doordeweeks te gaan. Studiedagen van docenten kunnen ook gunstig zijn.

Weeroverweging: 

Grijze dagen kunnen optimale rust in het pretpark betekenen, ongeacht of het warm en droog is.

Buiten het hoogseizoen: 

Feestdagen en schoolvakanties zijn piekmomenten, maar vroeg op de dag bezoeken kan drukte verminderen.

De Top 10 Nederlandse pretparken

Ontdek de leukste pretparken in Nederland

Nederland herbergt een indrukwekkende diversiteit aan pretparken en attractieparken, die aan ieders smaak en leeftijdsgroep voldoen. Of je nu een adrenalinejunkie bent of liever geniet van visuele spektakels, er is altijd een geschikt park binnen de landsgrenzen te vinden. Deze website geeft je een diepgaand inzicht in de top attracties van de meest spraakmakende pretparken van Nederland.

De grote spelers: Efteling, Slagharen, Duinrell, Walibi Holland, Drouwenerzand

In Nederland schitteren enkele internationale grootheden, waaronder de befaamde Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland en Drouwenerzand. Deze parken bieden niet alleen vermaak, maar elk heeft zijn eigen unieke charme en karakteristieke attracties die bezoekers van alle leeftijden aanspreken.