Cruises

Stip reizen 200x200 logo

Stip Cruises

De mooiste crruises maak je met Stip reizen, ontdek ze hier allemaal en sail away

Sunweb logo 200x200

Sunweb Cruises

Vaar over alle zeeën met de cruis vakanties van Sunweb, uniek aanbod cruises

Cruise reizen

Cruise Reizen

Kies jij maar waar je naartoe wilt varen, wordt het Amerika, Venetië of iets heel anders?

Cruise online

Cruise online

Eenvoudig online je cruise boeken, zonder boekingskosten. Waar ga je heen?

Cruisen: Niet alleen voor bejaarden

Cruisen is niet langer het privilege van bejaarden. Het is een trend, een droomvakantie voor velen. En de cruiseschepen spelen daarop in, met een breed scala aan voorzieningen voor verschillende leeftijdsgroepen. Of je nu de voorkeur geeft aan snorkelen in kleurrijke koraalriffen, het bewonderen van beroemde gebouwen, of gewoon ontspannen op exotische stranden, een cruise vervult alle verwachtingen.

Last minute cruise bestemmingen

Denk je aan het Caribisch gebied voor je volgende vakantie? Of misschien de Middellandse Zee, dicht bij huis, met de mogelijkheid om meerdere wereldsteden in één reis te bezoeken, zoals Barcelona, Venetië en Athene? Hier vind je goede aanbiedingen.

Ecologisch verantwoord cruisen 

Tegenwoordig geloven de meeste rederijen in een ecologisch verantwoorde benadering. Van de schoonste scheepsbrandstof tot ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, ze nemen de milieuverantwoordelijkheid serieus. De nieuwste cruiseschepen introduceren schone technologieën en innovatieve restaurantconcepten, als een toewijding aan de toekomst van onze planeet.

Topbestemmingen cruises 

Ontdek de beste cruise bestemmingen, van Santorini in Griekenland, een Middellandse Zee cruise, tot de betoverende Noord-Europese gebieden. Van de majestueuze IJslandse landschappen tot het moderne Dubai, Abu Dhabi & Qatar. En vergeet niet het exclusieve Bahamaanse paradijs, Ocean Cay MSC Marine Reserve, waar je de warmte van de Bahamaanse geest kunt voelen en genieten van een milieuvriendelijke omgeving.

Stap aan boord van de Cruise-Revolutie

Ontdek de wereld van cruises en ervaar een nieuwe dimensie van luxe, comfort, en milieubewustzijn. Waar wacht je nog op? Boek nu en laat je verwonderen door de ultieme cruise-ervaring.

Ontdek de ultieme luxe cruises

Stap aan boord van luxe en comfort. Een onvergetelijke cruise wacht op jou aan boord van een van de geselecteerde cruises. Vergeet standaard vakanties en omarm de luxe van een drijvend resort op zee. De moderne  cruiseschepen beloven niet alleen alle comfort van een chique hotel, maar ook dagelijks adembenemende uitzichten over de zee, kustlijnen, en schilderachtige plaatsen.

Faciliteiten die verwachtingen van cruises overstijgen

Laat je op de cruises verrassen door de weelde aan boord. Van zwembaden met waterparken tot meerdere wereldrestaurants, discotheken, casino’s en spa’s. Bij cruises richt men zich niet alleen op bejaarden; de moderne faciliteiten zijn ontworpen voor jong en oud, zelfs gezinnen. Denk aan kookstudio’s en fitnesszalen, waar je zelf actief kunt zijn.