Attractiepark Toverland met korting

Pretpark Toverland

Attractiepark Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek vanaf 7 juli 2018 de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Vlieg mee onder de prachtige vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Ga samen op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van de beroemde tovenaar Merlijn.

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.

Met 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit of ga naar een van de andere Nederlandse pretparken.

 

  • Kinderen 90-120 cm €22,00
  • Kinderen tot 90 cm gratis entree

Meer informatie

Onze Blog

Dolfinarium met korting

Dolfinarium met korting

Dolfinarium met korting €27.50 €15.95 In winkelmand Categorieën: Dagje weg, Vandaag weg Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van...

Hotels vanaf €15

Hotels vanaf €15

Hotels vanaf €15,- €15.00 Bekijk hier de hotel deals Categorieën: Hotels, Vandaag weg Blader hier door het enorme aanbod van hotels met de laagste...