122-daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam

122-daagse Wereldcruise vanuit Rotterdam ***+NIEUW IN HET AANBOD ….Een 122-daagse Wereldcruise van Rotterdam naar Rotterdam. Met het cruiseschip vaart u via 6 continenten én 24 landen. Tegen een nooit vertoonde prijs reist u o.a. via Portugal, Barbados, Brazilië, Australië, Maleisié & Zuid-Afrika. De normale brochureprijs voor deze reis bedraagt maar liefst €21.349,-, en nu slechts  €10.679,-. U stapt op in Rotterdam en na 122 dagen komt u weer aan in de haven van Rotterdam. Als dat niet comfortabel is!

Tijdens deze cruise kunt u ontspannen, genieten van de dagen op zee en u beleeft zorgeloze avonden terwijl u letterlijk de wereld rondvaart. Ontdek paradijselijke eilanden, geniet van adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen die in contrast staan met levendige steden en de fascinerende levensstijlen die u onderweg tegen komt. Boek nú deze unieke wereldcruise voor een zeer voordelige prijs! Alléén vertrek op 7 januari 2021!Aan boord van het 3-sterren-plus MS Columbus laat u de winter volledig achter u! Niet lang nadat u de Nederlandse kust heeft verlaten, steekt het MS Columbus de Atlantische Oceaan over en arriveert u op het prachtige eiland Ponta Delgada op de Azoren, alvorens het schip koers zet naar paradijselijke eiilanden in het Caribisch gebied.

Nadat een doortocht door het Panamakanaal passeert het schip de evenaar en stopt het MS Columbus bij vijf Robinson Crusoe-achtige eilanden in de Zuidzee die dienen als een voorproefje op het buitengewone landschap van Nieuw-Zeeland met zijn trotse Maori-erfgoed. U vaart verder naar Australië waar u onder andere Sydney aan doet. U vaart langs het Great Barrier Reef richting Indonesië, Maleisië en Thailand, waardoor u de gelegenheid heeft om heeft om het Aziatische continent grondig te verkennen. Nadat het schip voor de 2de keer de evenaar passeert brengt u een bezoek aan Afrika. Het schip meert o.a. aan in Mombasa (Kenia), Durban en Kaapstad (Zuid-Afrika). Hierna gaat u verder naar Brazilië en het Europese vasteland. De een na laatste bestemming van uw wereldcruise is Tilbury, van waaruit u een bezoek kunt brengen aan Londen. Breng op de laatste dag nog een bezoek aan Antwerpen en op de 122e dag van uw cruise komt het schip weer aan in Rotterdam. Kijk voor het exacte vaarschema onder het kopje ‘Cruiseprogramma’.

Meer informatie

Onze Blog

Vakantiehuis Spanje huren

Vakantiehuis Spanje huren

Huur jouw droomhuis voor vakantie in Spanje Spanje is een land vol met zon, cultuur en prachtige landschappen. Voor een onvergetelijke vakantie is...

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Koop hier jouw Phantasialand tickets voor het leukste avontuur  Een bezoek aan Phantasialand staat garant voor een dag vol plezier en avontuur. Voor...