FAQ

Hoe lang is jullie last minute aanbieding geldig?
Als dit bij ons bekend is dan vermelden we dat bij de aanbieding, maar vaak weten wij het ook niet dus zorg dat je er op tijd bij bent.
Welke gegevens heb ik nodig om te boeken?
De volledige namen van alle reizigers, paspoort- of identiteitskaart nummers (bij vliegreizen) en je bankgegevens om via iDeal of creditcard te betalen. Zorg dat je de exacte namen oveneemt van alle reizigers, als je dit niet doet kan de vlieg maatschappij bij het inchecken kosten in rekening brengen om je ticket te wijzigen en met een groot gezelschap kan dit aardig oplopen.
Heb ik een reisverzekering nodig?
Een reisverzekering is niet verplicht, maar wij adviseren je dit altijd wel te doen. Klik ‘ hier’ en scroll naar beneden voor meer informatie over een reisverzekering.
Zijn de aanbiedingen echt?
Ja, onze aanbiedingen zijn echte boekbare last minute aanbiedingen, het kan wel zijn dat de aanbieder de prijs tussentijds wijzigt, dat de reis is uitverkocht of de tijd te kort is geworden om nog van de aanbieding gebruik te maken. Wacht daarom niet te lang.
Komen er nog extra kosten bij het boeken?
Dit verschilt heel erg per aanbieder. Bij een aantal is de prijs inclusief alle kosten zoals boekingskosten, bagage en een transfer van de luchthaven naar je hotel en weer terug. Bij sommigen betaal je apart voor deze zaken. Tijdens het boekingsproces zal worden aangegeven wat er eventueel aan extra's bijgeboekt kan worden.
Ik wil geen emails meer ontvangen van Vandaag Weg, waar kan ik me uitschrijven?
Onderaan in onze nieuwsbrief vindt je een link om je af te melden. Nadat je hier op hebt geklikt zul je van ons geen emails meer ontvangen. Mocht je je toch bedenken dan kun je natuurlijk altijd weer opnieuw je gegevens invullen en houden we je weer op de hoogte van de beste last minute deals.Heel gemakkelijk!