2-daagse kaarten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi Oranje Tribune

2-daagse kaarten Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi Oranje Tribune. WIL JIJ ER OOK BIJ ZIJN?? Stip Reizen heeft voor de allerlaatste F1 Race van het jaar een uniek contract gesloten! Exclusief voor Nederland hebben zij, samen met de directie van Yas Marina Circuit, besloten om een echte Oranje Tribune te maken, op een van de beste (zit)tribunes van dit fraaie circuit: de Marina Grandstand! Dit is een van de beste tribunes van het gehele circuit, uitkijkend op het fraaie hotel, diverse bochten en uiteraard de haven.

Max Verstappen Formule 1 reis Abu Dhabi

Vanaf onze tribune heeft u maar liefst zicht op ca. 30% van het gehele circuit!Een groot deel van de Marina Grandstand (in het midden) zal door ons geheel oranje ingericht worden, compleet met bekende Nederlandse DJ. Dit deel van de tribune is alleen toegankelijk voor mensen die via onze organisatie een reis geboekt hebben. Dat geldt tevens voor de exclusieve Oranje Fanzone, gelegen direct bij de Marina Grandstand.De laatste race van 2019 zou zo maar eens legendarisch kunnen worden. Vooral omdat de mogelijkheid steeds groter lijkt te worden dat een Nederlander voor het eerst in de historie een wereldkampioen in de F1 kan zien worden.

Steeds meer experts uit de Formule 1 spreken de verwachting uit dat onze eigen Max, DE uitdager van Lewis Hamilton zal zijn. En terecht, want de 2e helft van seizoen toonde aan dat onze landgenoot tot de snelste coureurs behoorde, met maar liefst 5 podiumplekken op rij! Dat wordt nog wat, en daar wit u toch ook bij zijn? Uniek aan onze reis is dat daarnaast nog nooit zoveel fans uit Nederland meegereisd zijn voor een F1 race buiten Europa. Er is plaats voor ca. 2.000 Nederlandse fans op de Oranje Tribune.De toegangskaarten kunt u in november ophalen bij de Reisleiding van Stip Reizen in het Tryp by Wyndham hotel in Dubai. Het tijdstip zal nader bepaald worden en ontvangt u ca. 15 dagen voor vertrek per e-mail van ons. 2-daagse Marina Grand Stand – Met deze pass heeft u toegang tot: 2 dagen entree tot het circuit, toegang tot de Marina Grand Stand Oranje Tribune van Stip Reizen, toegang tot de Oranje Fanzone en toegang tot het After Race concert van die dag. Ook kunt u tegen een toeslag van ca. €45,- p.p. de Marina Grand Stand Hoog boeken. Op de bovenste 7 rijen van de tribune geniet u van een fenomenaal uitzicht op het circuit!

Meer informatie

Onze Blog

Vakantiehuis Spanje huren

Vakantiehuis Spanje huren

Huur jouw droomhuis voor vakantie in Spanje Spanje is een land vol met zon, cultuur en prachtige landschappen. Voor een onvergetelijke vakantie is...

Phantasialand tickets

Phantasialand tickets

Koop hier jouw Phantasialand tickets voor het leukste avontuur  Een bezoek aan Phantasialand staat garant voor een dag vol plezier en avontuur. Voor...